Services

Hoe krijg je Backlinks voor je Website?

Hoe gaan we tewerk?

Wat is link building?

Link building is ervoor zorgen dat andere websites een link leggen naar jouw website om zo je website “populair” te maken voor Google™ en Bing™.

01

Stemmen van Google

Je kunt een link vanuit een ander website vergelijken met een uitgebrachte stem op je website. Hoe meer mensen een link leggen of ‘stemmen’ op jouw website, des te ‘populairder’ jouw website wordt voor Google™.

02

Goolge

Zo gaat Google™ een populaire website (wie meer links – stemmen heeft) een hogere positie geven in de zoekresultaten als een minder populaire website.

03

Linkbuilding

Link building is dé bepalende factor om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen… en tegelijkertijd ook de moeilijkste. Hoeveel websites ga je bereid vinden om een link naar jouw website op te nemen? SEObureau zorgt voor deze onmisbare factor.

04

Jaarovereenkomst

 

Link building 5 woorden

Een pakket van links naar uw website op 100 relevante websites met een DA 50 plus, DR 50 plus en TF 25. De links zijn homepagelinks. Extra + 50 contentlinks of blog posts over uw website € 160/maand (excl. BTW)

 

Link building 10 woorden


Een pakket van links naar uw website op 200 relevante websites met een DA 50 plus, DR 50 plus en TF 25. De links zijn homepagelinks. Extra 100 contentlinks of Blog posts over uw website.
€ 300/maand (excl. BTW)

 

Link building 15 woorden


Een pakket van links naar uw website op 300 relevante websites met een DA 50 plus, DR 50 plus en TF 25.+ 150 contentlinks of Blog posts over uw website.
€ 420/maand (excl. BTW)

Onze diensten

  • Website optimalisatie

    Linkbuilding Buureau is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw Google positie. Wij zorgen ervoor dat uw website interessant wordt voor Google, hierdoor stijgen uw posities binnen de Google zoeklijsten. Met onze pakketten garandeert ons team een stijging van uw website binnen de Google zoekresultaten.

  • Hoe pakken welinkbuilding aan?

    Neemt u een van onze linkbuilding pakketten dan bepalen we samen welke zoekwoorden het best ondersteund worden. Wij hebben absoluut geen inloggegevens van uw website nodig en we komen dus niet in de back-end van uw site. Alleen een URL van uw website is al voldoende voor ons. Hierdoor komen wij nooit in aanraking met uw bedrijfs- en/of klantengegevens en kunnen wij nooit uw website aanpassen. Binnen ons team hebben wij tekstschrijvers die zich bezighouden met content schrijven en blogs plaatsen. Deze mensen schrijven mooie artikelen over bijvoorbeeld uw product of dienst. Deze blogs worden SEO proof geschreven en bevatten minimaal 500 woorden. In de blogs worden linkjes aangebracht naar de URL die u hoger in Google wil laten scoren. Daarnaast ontwikkelen wij websites op maat relevant aan uw producten en diensten. Op deze websites komt de link te staan die uw zoekwoorden en website zullen ondersteunen. Hierdoor stijgen de uitgekozen zoekwoorden in de Google zoekresultaten.

  • De websites die we aanmaken hebben een domeinwaarde van DA 50 plus, een DR waarde van 40 plus en een Trust Flow van 25 plus (!),

Wat houden onze backlinks in en waarom zijn deze zo belangrijk?

Onze backlinks komen van beveiligde websites om zo spam links te voorkomen. Bovendien hoeft u nooit wat toe te voegen of te veranderen aan uw eigen website wat met onze SEO campagne te maken heeft. Backlinks zijn externe links van andere websites die leiden naar uw eigen website. Deze links zijn zeer belangrijk, omdat dit wat zegt over de populariteit van uw website. Hoe meer backlinks uw website heeft hoe beter. Onthoud wel dat het niet alleen draait om kwantiteit, maar ook om kwaliteit! Wanneer uw website veel spam backlinks bevat blokkeert Google uw website automatisch van hun zoekresultaten. Dat scenario wilt u absoluut voorkomen! 

Onze backlinks zijn absoluut 100% spam proof. 

Deze websites zijn allemaal beveiligd en kunnen totaal geen schade toebrengen aan uw website. Ook voegen wij alleen branche gerelateerde backlinks toe aan uw website waardoor uw domeinwaarde extreem zou toenemen. Wij willen het beste voor u en uw bedrijf en daarom werken wij alleen met linkjes die extreem goed samenwerken met het Google algoritme.

Waarom is SEO belangrijk voor uw bedrijf?

Hoger komen in Google moet essentieel zijn voor een bedrijf. Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog maar gebruik gemaakt van Google. Voorheen bekeken mensen de advertentie pagina’s van kranten en andere niet digitale kanalen. Vandaag de dag  zijn mensen veel sneller geneigd om toch even snel hun zoekwoord door de zoekmachines van Google te halen. Meestal bekijken mensen dan alleen de eerste en soms de tweede pagina, puur omdat het anders te veel moeite kost. Want zeg nou zelf, u kijkt vaak ook niet veel verder. Wanneer uw bedrijf op de derde pagina te vinden is zullen er misschien een paar mensen op uw website klikken, maar dat is niet de ideale situatie. De ideale situatie houdt in dat wanneer mensen op Google zoeken naar een bepaald zoekwoord wat relevant is voor uw bedrijf, u dan ook bij de top van de eerste pagina hoort. Hierdoor gaan mensen uw website veel meer voorbij zien komen en krijgt u veel meer bezoekers op uw website. Uiteindelijk zou dat ervoor zorgen dat uw verkoop toeneemt. Wij kunnen voor deze ideale situatie zorgen!