Prijzen blogs

Prijzen blogs gezocht? Verbeterde Prijzen voor Blog Plaatsing en Content Creatie op Hoogwaardige Domeinen

Als ervaren SEO-specialist en copywriter begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om hoogwaardige content te creëren die niet alleen boeiend is, maar ook de concurrentie overtreft. Daarom ben ik er trots op om u onze geavanceerde services aan te bieden voor het plaatsen van blogs op prominente domeinen en het creëren van opvallende content die uw online aanwezigheid zal versterken.

Prijzen blogs

Wat kost het plaatsen van blogs op websites? Wel dit varieert van site tot site je kan bij sommige bureaus als blogs plaatsen vanaf € 35 zoals hier bij ons, andere bureaus rekenen € 50 tot soms € 250  voor een blog. Wij van linkbuilding-bureau.be vinden dat het schrijven en plaatsen van blogs betaalbaar moet zijn, vandaar dat wij geen hoge Prijzen blogs hanteren.

Voordelige Tarieven voor Krachtige Blog Plaatsing

Vergroot uw online zichtbaarheid en autoriteit met onze speciale tarieven voor blogplaatsing op eersteklas domeinen. Of het nu gaat om uw bedrijfswebsite, interieurontwerp, of decoratiewinkels, onze expertise in SEO en copywriting zal ervoor zorgen dat uw content de top van de zoekresultaten bereikt.

 • Enkelvoudige Blog Plaatsing: Voor een enkele blogplaatsing op een hoofddomein zoals bijvoorbeeld seobureau.be, interieur-tips.be, of interieurdecoratie-shops.nl, bedraagt de prijs slechts € 50 per blog. U kunt er ook voor kiezen om zelf de inhoud aan te leveren, als dat uw voorkeur heeft.
 • Bulkbestelling Korting: Profiteer van aanzienlijke besparingen bij een minimale afname van 10 blogs. In dit geval wordt de prijs verlaagd naar slechts € 35 per blog. Ook hier is het mogelijk om zelf de inhoud te verzorgen.

Wat is Inbegrepen in Onze Blog Plaatsing Diensten

Bij elke blogplaatsing streven we ernaar om waarde toe te voegen en uw online aanwezigheid te optimaliseren. Onze diensten voor Prijzen blogs omvatten:

 1. Content Creatie: We schrijven boeiende en informatieve content met een lengte van 500 tot 800 woorden. Elke blog bevat relevante afbeeldingen en 1 tot 3 doelgerichte links naar uw website. Hierdoor vergroot u niet alleen uw merkbekendheid, maar stimuleert u ook organisch verkeer.
 2. Plaatsing op Invloedrijke Websites: Uw blogs worden geplaatst op websites met een aanzienlijke domeinautoriteit (DA) en domeinwaarde (DR). Dit helpt uw zoekmachinepositie te verbeteren en uw doelgroep effectiever te bereiken.
 3. Uniciteit gegarandeerd: Elk stuk content dat we produceren is volledig uniek en afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze blogs zijn gericht op uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt laten opvallen in Google.

Uw Succes is Onze Prioriteit

Bij onze diensten draait alles om uw succes. We zijn vastbesloten om u te voorzien van kwalitatieve content die niet alleen de aandacht trekt, maar ook uw merk versterkt en uw online prestaties verbetert. Of u nu één blog nodig heeft of een reeks blogs voor een bredere impact, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Samen kunnen we uw online doelen bereiken en uw merk naar nieuwe hoogten tillen. Bereid u voor op een toekomst vol online succes met onze deskundige SEO en copywriting oplossingen.

Unieke content

De content van onze blogs zijn steeds zeer relevant en gaan over uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt ondersteunen in Google.

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze blogs op hoofddomeinen geplaatst voor onder meer onze klant Willems Veranda’s en Sitcon Alarm en beveiligingssystemen:

https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken
https://meesterklusser.be/algemeen/het-kiezen-van-een-veranda-bouwer
https://seobureau.be/blog/2022/09/12/veranda-brengt-wijzigingen-aan-in-haar-online-marketingstrategie
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/waarom-bewakingscamera-buiten-plaatsen
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/bewakingscamera-voor-buiten-met-led-verlichting
https://www.goedkope-website-maken.be/page/website-voor-bewakingscamera-laten-maken
https://verandabouw-vanham.be/page/beveilig-uw-huis-op-een-slimme-manier
https://www.heelveeltuinartikelen.be/page/alarmsysteem-plaatsen-in-de-tuin

De Prijzen blogs voor deze artikelen is € 35 per plaatsing

Verhoog Jouw SEO met Tiered Linkbuilding via Subdomeinen

Tiered linkbuilding is een veelgebruikte SEO-strategie waarmee je backlinks naar jouw website creëert via verschillende lagen van subdomeinen. In dit artikel ontdek je hoe deze strategie werkt en hoe het de autoriteit van jouw website kan versterken.

Wat is Tiered Linkbuilding?

Tiered linkbuilding, ook bekend als ‘pyramid linkbuilding’, is een geavanceerde techniek om de waarde van jouw backlinks te vergroten. Hierbij maak je gebruik van meerdere niveaus van subdomeinen om links te plaatsen die uiteindelijk verwijzen naar jouw hoofdwebsite. Dit zorgt voor een geconcentreerde stroom van autoriteit naar jouw belangrijkste online bezit.

De Opbouw van Tiered Linkbuilding

De kern van tiered linkbuilding draait om het opzetten van een gestructureerde hiërarchie van subdomeinen. Hier is hoe het proces eruit ziet:

 1. Eerste Niveau – Hoofdwebsite: Het startpunt van jouw strategie is de hoofdwebsite waarvoor je de SEO-impact wilt vergroten.
 2. Tweede Niveau – Verwijzende Subdomeinen: Op dit niveau maak je diverse subdomeinen aan die direct linken naar de hoofdwebsite. Deze subdomeinen fungeren als pijlers van autoriteit.
 3. Derde Niveau – Subdomeinen van het Tweede Niveau: Vervolgens bouw je nog diepere lagen van subdomeinen op die verwijzen naar de subdomeinen op het tweede niveau. Dit versterkt de linkwaarde en zorgt voor een gelaagde aanpak.

Het Belang van Tiered Linkbuilding

Waarom is tiered linkbuilding zo effectief? Het draait allemaal om het vergroten van de waarde van jouw backlinks. Door de autoriteit door meerdere lagen te laten stromen, krijgen de links die naar jouw hoofdwebsite verwijzen een extra boost. Dit heeft verschillende voordelen:

 • Versterkte Autoriteit: De linkwaarde wordt geconcentreerd en versterkt naarmate het door de hiërarchie van subdomeinen stroomt. Hierdoor wordt jouw website als betrouwbaarder beschouwd in de ogen van zoekmachines.
 • Betere Zoekpositie: De verbeterde autoriteit vertaalt zich naar een hogere positie in zoekresultaten. Dit betekent meer zichtbaarheid en verkeer voor jouw website.
 • Langdurige Resultaten: Tiered linkbuilding legt een stevige basis voor jouw SEO-succes op lange termijn. De opgebouwde autoriteit blijft bestaan, wat zorgt voor duurzame resultaten.

Implementatie van Tiered Linkbuilding

Het opzetten van een effectieve tiered linkbuilding strategie vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Hier zijn enkele stappen om te volgen:

 1. Onderzoek en Planning: Identificeer de belangrijkste zoekwoorden en pagina’s op jouw website die een boost nodig hebben. Bepaal welke subdomeinen je wilt gebruiken voor de verschillende niveaus.
 2. Content Creatie: Zorg voor waardevolle en relevante content op elk subdomein. Dit verhoogt de geloofwaardigheid en aantrekkelijkheid van de links.
 3. Linkbuilding: Bouw doelbewust links op tussen de subdomeinen, waarbij je de hiërarchie volgt. Let op dat de links organisch aanvoelen en een meerwaarde bieden aan de gebruikers.
 4. Monitoring en Aanpassing: Houd de prestaties van jouw tiered linkbuilding strategie in de gaten. Pas aan waar nodig om de beste resultaten te bereiken.

Tiered linkbuilding is een geavanceerde strategie die jouw SEO-resultaten aanzienlijk kan verbeteren. Door het opzetten van een gestructureerde hiërarchie van subdomeinen, vergroot je de autoriteit van jouw website en versterk je jouw positie in zoekresultaten. Zorg voor zorgvuldige planning en implementatie om optimaal te profiteren van deze effectieve SEO-techniek.

Prijzen Tiered linkbuilding

De prijzen blogs via Tiered linkbuilding zijn iets goedkoper. Meer info over Tiered linkbuilding kan je hier terug vinden

Prijzen blogs

Voor  het basis plan maken we 30 kwalitatieve blogs op subdomeinen . De content is door ons geschreven en uniek!
Voor  het Standard plan maken we 40 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!
Voor  het basis plan maken we 50 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!

Deze blogs worden ondersteund door ons Tiered Linkbuilding netwerk, op die manier worden de links op de blogs nog veel, veel sterker.

Voorbeelden van een campagne, (Prijzen blogs € 35 via een pakket)

https://kunstgras.partytent-hoorn.nl/page/kunstgras-leggen
https://tuinaanleg-en-tuinonderhoud.ringstoconnect.nl/page/kunstgras-tweedehands
https://tuinaccessoires.desigual-webshop.be/page/wat-de-beste-ondergrond-voor-kunstgras
https://kunstgras.oldskoolkopen.be/page/wat-kost-100-m2-kunstgras
https://tuinmeubelen.alfea-online.be/page/kunstgras-leggen
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/wanneer-gras-verticuteren
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/zelf-grasmatten-leggen
https://tuin-webshop.desigual-webshop.be/page/kunst-gras
https://tuin-webshop.iring.be/page/wat-kost-100-m2-graszoden

Nog enkele voorbeelden van Blogs gemaakt via subdomeinen en Tiered linkbuilding (Prijzen blogs € 35 via een pakket)

https://hormoonfactor.btbgids.be/page/schildklier-controle
https://gezonde-voeding-tips.stonegood.be/page/trage-schildklier-voor-en-na
https://gezonde-voeding-tips.ringstoconnect.nl/page/personal-coach-groningen
https://gezondheid.pm2s.be/page/online-personal-fitness-coach
https://gezondheid.p-siriyontforklift.com/page/permanente-wenkbrauwen-prijs
https://pvc-vloeren.modelbook.be/page/houten-vloeren-outlet-rotterdam

We hebben dus verschillende Prijzen blogs voor zowel bedrijven, particulieren als SEO en linkbuilding kantoren.