Over ons

Backlinks zijn nog altijd de belangrijkste ranking factor om jouw website te kunnen ranken in Google. Wij zorgen hiervoor!

Onze missie

Linkbuilding Bureau is een white-label link building service voor bedrijven, webdesigners en SEO bureaus. Wij leveren hoge kwaliteit backlinks voor een groot aantal sectoren. Of u nu enkele blogs, of meerdere links nodig heeft, Linkbuilding Bureau is u graag van dienst.

Linkbuilding Burea is een in Vlaanderen gevestigd digitaal marketingbureau. Wij pionierden in de wereld van digitale marketing lang geleden met de bedoeling om de beste internet marketing oplossingen aan te bieden aan klanten over de hele wereld. Onze succesvolle methoden en strategieën van digitale oplossingen brengen uw website aan de Top van Google! 

Hoeveel links heb je nodig?

Deze vraag rechtvaardigt een gedetailleerd antwoord dat zal variëren voor verschillende soorten klanten. Onze digitale marketing experts raden echter aan dat websites een voldoende aantal backlinks opbouwen om relevant te blijven in hun specifieke niche. Uiteraard zal deze norm ook verschillen van product, bedrijf en concurrentie.

Blog posts en guest posting vormen een belangrijk onderdeel van onze strategie. De white-label service van Link Building Bureau  sluit hier perfect op aan. Uw unieke strategie voor elke klant zal uw linkbuilding frequentie bepalen. Wij kunnen u helpen bij het definiëren, en leveren, van een volume dat voor u werkt. 

Wat maakt ons betrouwbaar

Wij aan de andere kant doen een uitgebreide analyse van uw website. Wij bepalen welke zoekwoorden het best gebruikt worden voor linkbuilding. Wij helpen uw website aan Topposities binnen Google.

De digitale marketing industrie is voortdurend bezig met het maken van een verschuiving en het aanpassen van zichzelf in een nieuw geëvolueerde digitale markt.

Onze experts  beschikken over de juiste technieken om de concurrentie voor te blijven en uw bedrijf een sprong voorwaarts te laten maken op de concurrentie.

Alle websites waar we links plaatsen zijn onze eigendom. Wij werken niet via linkruil of links op startpagina's

Wij bieden de beste ROI met bredere digitale marketing doelstellingen

Wij beschikken over een unieke set van oplossingen in alle facetten van digitale marketing die onze verbazingwekkende, innovatieve, technische en creatieve aanpak omvat. Wij beschouwen het bedrijf van onze klanten als ons eigen bedrijf en geven hen een ongeëvenaard rendement op hun investering.

Ons vermogen om eeuwigdurende inspanningen te nemen om de zichtbaarheid van uw producten of diensten concurrerend te maken is wat ons het meest vertrouwde Linkbuilding bedrijf in Belgie maakt. Onze professionals  zorgen voor kwalitatief hoogwaardige links van relevante websites. 

Our Professionals