Je Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden aan experts

Moet je linkbuilding uitbesteden? En is het mogelijk om echt high authority links te krijgen die je domein autoriteit verbeteren door dit te doen?

Ja, en ja. Het uitbesteden van je link building is om vele redenen een goed idee.

Laten we eens duiken in die redenen en hoe je kunt beginnen met het uitbesteden van je linkbuilding om de resultaten te versnellen, consistentie, en je organische verkeer te schalen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Linkbuilding uitbesteden? Of wilt u een SEO specialist inhuren? Neem contact met ons op en wij laten u de mogelijkheden zien.

Het uitbesteden van uw backlink strategie en acquisitie betekent een snellere tijd tot resultaten. Omdat het uitzoeken van linkbuilding vanaf nul geen snel proces is. In feite, het is precies het tegenovergestelde.  

Mensen krijgen gemiddeld 121 e-mails per dag op het werk. En websites met een hoge autoriteit krijgen dagelijks honderden e-mails over linkbuilding. Het is een meme op dit punt over hoeveel koude outreach wordt gedaan voor links.

Je kunt niet zomaar “e-mails sturen” en links krijgen. Geloof je me niet? Stuur een e-mail naar een website met een DA 50+ en vraag hen om een link. Je zal er geen krijgen.

Wanneer u een link building bureau inhuurt, zoals ons kantoor, krijgt u bijna onmiddellijke tijd tot resultaten. 

Linkbuilding is alles over het opbouwen van relaties op een voldoende grote schaal om positieve verandering te creëren voor verwijzend verkeer, organisch verkeer, en rankings. 

3-4 relevante websites is niet genoeg. 300-400 en groeiend met 30-40 per maand wel. Geraak maar eens aan die links, het is onmogelijk om dit zelf te realiseren. Je linkbuilding uitbesteden is de oplossing.

Uitbesteden betekent dat u de jaren van meedogenloos slijpen overslaat om een proces te vinden dat werkt, schaalbaar en kosteneffectief is, en een tastbare ROI oplevert. 

Linkbuilding uitbesteden is goedkoper

Wil je linkbuilding inspanningen in huis houden en toch snel resultaat boeken? Dan moet je een veteraan linkbuilder inhuren met 5+ jaar opgebouwde relaties. Iemand anders is een verspilling van tijd. 

En die mensen? Die kosten een aardige duit. Minstens 50.000 euro per jaar. Uitbesteden van uw link building is bijna altijd goedkoper dan het in eigen beheer te doen.  Ik weet dit omdat ik heb de nummers ontelbare keren. Laat me het uit te breken voor je. 

Om echt goede links te verkrijgen die de moeite waard zijn om tijd aan te besteden, zoals links van websites met echte autoriteit, echt verkeer, een hoge DA, PA, DR en TF heb je goede inhoud nodig. 

Je moet ze waardevolle stukjes inhoud geven die ze zelf niet kunnen produceren.  En als je hen probeert te benaderen met de vraag om een link te plaatsen in bestaande inhoud, zullen ze je ofwel negeren als ze zich aardig voelen of je vertellen dat je kunt oprotten als ze dat niet zijn. 

Je hebt ook een enorme lijst van potentiële sites nodig waar je aan kunt bijdragen. Omdat deze sites dagelijks worden overspoeld met honderden e-mails waarin om links en gastberichten wordt gevraagd. 

De markt is verzadigd, overvol, en ronduit moe van crappy outreach e-mails. Het is een spel van nummers op dit punt. U moet schaal om te winnen in link building. 

U kunt het zich niet veroorloven, letterlijk, om een maand te besteden aan het verwerven van een link, terwijl uw concurrent is uitbesteden en het verkrijgen van 15 DR70 + links. U zult niet winnen.

Als je denkt dat je gewoon een paar e-mails te sturen en krijg top-tier links, denk opnieuw. Iedereen strijdt om dezelfde aandacht, met hetzelfde aanbod. Elke. dag opnieuw. Dat betekent dat je meer tijd per pitch moet besteden. Meer tijd om een onderwerp te maken dat hun tijd waard is, niet XX tips over marketing of wat onzin die niemand leest.  En tijd = geld. 

Dat betekent waarschijnlijk een dure SEO tool om concurrentie-onderzoek te doen naar onderwerpen die de moeite waard zijn en die je doelwebsite nog niet behandelt: 

Een dure linkbuilding tool zoals Ahrefs of Semrush, die duizenden per jaar kost.

Iemand die een lijst van 500+ potentiële websites per week kan bouwen (duurt lang), 500+ e-mails voor die sites kan vinden (met behulp van een andere tool die geld kost). 

15-30 minuten spenderen per site target om een pitch te maken die ze zullen lezen en beantwoorden (lees: meer tijd, aka geld)

Zodra een site accepteert (weinigen zullen dat doen als je nog geen relaties hebt) moet je iemand betalen om een stuk van 2.000 woorden te schrijven. 

Wil je niet betalen? Wel, je full-time linkbuilder zal dan 1-2 dagen moeten spenderen aan het schrijven van dit stuk zelf, wat betekent dat er nul ander werk gedaan wordt aan al die andere doelen voor linkbuilding uitbesteden

Oké, nu heb je een paar honderd dollar uitgegeven om iemand te betalen om het stuk te schrijven, of je laat je link builder het doen die je een ton per jaar betaalt, wat betekent dat dat stuk je meer kost dan een paar honderd dollar op basis van hun vergoeding. 

Je stuurt die kwaliteitsinhoud naar de doelsite, en je hoort twee weken niets terug, ook al heb je een dozijn keer contact opgenomen (lees: meer tijd, dus geld uitgegeven). Ze hebben eindelijk tijd gehad om het stuk te redigeren en te beoordelen. Ze sturen het terug naar jou met tonnen veranderingen. 

Jij moet het dan terugsturen naar je schrijver, die nog eens twee tot drie dagen nodig heeft om de wijzigingen aan te brengen (want elke echt gezaghebbende site zal je stuk grondig aanpassen) 

De site denkt uiteindelijk dat het goed genoeg is om te publiceren. Dus natuurlijk laten ze je nog een maand wachten tot het live gaat (ja, dit zijn 99/100 sites).

Je bent twee maanden bezig met dit ene stukje content. Het gaat live en ze hebben elke link van jou verwijderd behalve in de auteur bio (minder waardevol dan in de inhoud) omdat het te zelfpromotioneel is. Ja, het is klote. En het gebeurt de hele tijd.  

Over drie maanden besluiten ze de bedrijfsblog te reviseren en halen ze jouw stuk voorgoed weg of herwerken ze de inhoud volledig en zetten ze een nieuwe auteur op de byline. Ja, ze kunnen en zullen dit doen, omdat ze nu eigenaar zijn van de inhoud. 

Snap je het nu? Je hebt maanden van tijd en duizenden dollars gespendeerd om één middelmatige byline link te verkrijgen die bijna altijd na een paar maanden wordt verwijderd. 

Omgekeerd zal elke goede link building bureau land dat dezelfde link in een paar dagen, omdat ze de nodige relaties opgebouwd om “overslaan de lijn” van mensen die strijden om aandacht. 

En wanneer die link wordt verwijderd, een goed bureau zal vervangen op hun dubbeltje voordat je zelfs beseffen dat het is verwijderd. 

Het uitbesteden van uw link building verwijdert effectief alle risico’s, tijd, en verzonken kosten die u zult ervaren voor gegarandeerde plaatsing resultaten. 

Het uitbesteden van uw link building komt altijd goedkoper uit op het einde.linkruil

Backlinks via ons kantoor  zorgt voor consistentie en voorspelbaarheid 

Stel je voor: je hebt net een in-house link builder ingehuurd om zich volledig te richten op het bouwen van goede links (geen spammy links of gemakkelijke profiel-pagina links) naar uw bedrijf site. 

U hebt ze ook gekoppeld aan een virtuele assistent om e-mails te vinden, scrapen en organiseren voor outreach targets naar relevante websites.

En je hebt ze ook verbonden met een schrijver die je betaalt om inhoud te schrijven die zal worden voorgelegd aan doelpublicaties om inkomende links te verwerven. Geweldig, je hebt de droom setup en al uw link building taken onder een dak. 

Het probleem? Er zal nul consistentie of voorspelbaarheid zijn. 

Hoe weet ik dat? Ik heb het bouwen van links voor een half decennium in de meest concurrerende ruimtes. En mijn bureau en team bouwen elke maand links voor talloze merken. 

Sommige maanden zijn beter dan andere. Links worden verwijderd. Je submit stukken alleen om te zien dat al uw links zijn er niet meer. Dat betekent dat je geld verliest op de helft van de stukken die je indient, waardoor de interne kosten van een enkele link verdubbelen. 

Consistentie is de sleutel in linkbuilding. Je kunt niet gewoon blog ruil doen, 2 backlinks van goede sites plaatsen, en dan je voeten op het bureau leggen en het een maand noemen. 

En wanneer je al deze mensen rechtstreeks betaalt voor de te leveren prestaties, begin je te beseffen dat niets gegarandeerd is wanneer je het zelf doet. Gewoon omdat je iemand betaald om “links te bouwen” betekent niet dat ze het voorspelbaar kunnen doen. 

90% van linkbuilding ligt buiten je controle omdat het afhangt van een andere site die bereid is om naar jou te linken en die link niet te verwijderen.

Met elke gerenommeerde marketing bureau, moeten de resultaten worden gegarandeerd met betrekking tot live links. Bijvoorbeeld, bij linkbuilding uitbesteden vervangen we alle links die worden verwijderd, op onze kosten. Dat betekent dat we de verzonken kosten nemen, niet u. 

Wanneer u in-house huurt, neemt u de kostenlast wanneer links worden verwijderd. U betaalt vooraf duizenden aan werknemers en content marketing zonder garantie van een live link. 

Wanneer maanden voorbijgaan en u 20 stukken inhoud hebt ingediend die u € 500 per stuk kosten, inclusief projectbeheer en tijd, en toch geen live links ziet, zit u in de problemen. Om precies te zijn,€ 10.000 aan problemen in één maand, salarissen of uurlonen niet meegerekend. 

Wil je voorspelbaarheid en consistentie met minder stress? Gebruik een goede link building bureau zoals team voor linkbuilding uitbesteden.

Linkbuilding is een full-time baan

Nee, één SEO’er kan niet alle aspecten van SEO doen en enorme resultaten behalen. SEO is veel te dynamisch. On-page, technisch, off-page, Python, site architectuur. De facetten van SEO zijn complex en diep. 

Linkbuilding kost tonnen tijd, zoals je inmiddels wel weet. Het is echt een fulltime baan die zelfs een enkele persoon met moeite aankan zonder een schrijver en een virtuele assistent die e-mail schraapt. 

Als u slechts een enkele linkbuilder zou huren, hier is wat hun werk zou omvatten in een goede link building strategie: 

Maak lijsten van 500+ sites per maand (minimum) 

Vind de juiste contactpersoon op die site (niet zomaar een willekeurig contact of je zult nooit een reactie krijgen)

Vind emails voor die 500 mensen

Spendeer 15-30 minuten aan het bedenken van goede onderwerpen voor elke site

Plan en verstuur e-mail campagnes 

Schrijf de stukken die worden geaccepteerd

Bewerking van die stukken 

Blijf lijsten en e-mails bouwen 

Voer dagelijks rapporten uit om te zien welke links live zijn gegaan of zijn verwijderd

Follow-up van verwijderde links en een manier vinden om ze weer toe te voegen

Analyse uitvoeren op de site om te bepalen naar welke pagina’s links moeten verwijzen 

Oké. Ik denk dat je het wel snapt!

Zie je het probleem? Dat is te veel werk voor één persoon. En dit is slechts één belangrijke linkbuildingtactiek in een groot aantal methodologieën, van het herstellen van een gebroken link tot gastbloggen en meer.

Link building is een voltijdse job. Je kunt niet verwachten dat je een goedkoop iemand inhuurt om dit te doen, laat staan dat je er in slaagt. En als je een duur iemand inhuurt, is het nog steeds maar één persoon.

Wanneer u een bureau inhuurt, krijgt u een heel team dat uw project uitvoert voor dezelfde prijs, zo niet goedkoper dan een goede SEO. En de resultaten zijn gegarandeerd. 

Hoe linkbuilding uit te besteden 

Bij het uitbesteden van links, wil je werken met een gerenommeerd link building bedrijf / agentschap dat white hat links bouwt en verdient.Helaas, wat deze ruimte betreft, biedt de overgrote meerderheid van de aanbieders geen backlinks van hoge kwaliteit.


Linkbuilding Bureau

Als u op zoek bent om uit te besteden,zit je bij ons absoluut aan het juiste adres. linkbuilding-bureau.be verzorgd de linkbuilding voor meer dan 100 klanten in Vlaanderen en Nederland.  Ons bureau  is ook gespecialiseerd in content productie. Ons team zijn marketeers die ook Zeer goede SEO teksten kunnen schrijven, een moeilijke combinatie om te vinden. 

We schrijven niet alleen goede content, we doen ook waar ze over schrijven. Dat betekent dat we de actuele autoriteit en expertise hebben die nodig zijn om rankings te voeden en links te verdienen.  We bieden een aantal fantastische gecombineerde content marketing en PR link building pakketten. 

Uw linkbuilding uitbesteden kan u een snellere tijd tot resultaat brengen; het is vaak veel goedkoper, biedt consistentie in resultaten, en verwijdert de noodzaak om een volledig team in te huren en te beheren. Klaar om uw links uit te besteden en organisch verkeer te schalen? 

Neem contact met ons op en laten we samen een gesprek plannen.

"Het doel is niet om je links natuurlijk te laten lijken. Het doel is dat je links natuurlijk zijn"