Blogs laten maken

Blogs Laten Maken: De Kracht van Content Marketing

Het creëren van een blog heeft ooit als online dagboeken begonnen, maar vandaag de dag zijn ze krachtige instrumenten geworden voor content marketing. Met een relevante en vlot geschreven blog toon je aan dat jouw bedrijf of organisatie een autoriteit is, en straal je betrouwbaarheid en diepgaande kennis uit.

Blogs laten maken als Effectieve Marketing Tool

Een blog stelt je in staat om doelgericht content te verspreiden. Wanneer je deze berichten ook koppelt aan jouw sociale media, fungeren ze als een krachtige megafoon. Door jouw nieuwsberichten op een wervende manier te delen via platforms zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en andere sociale media kanalen, trek je niet alleen meer lezers naar jouw blog, maar genereer je tevens meer verkeer naar jouw website.

Dit alles benadrukt dat het consistent en relevant schrijven van blogs een middel is om een groter bereik, meer leads en verhoogde verkoopresultaten te behalen. Het is dan ook vaak een cruciaal onderdeel van de algehele marketing mix.

WordPress: Het Perfecte Platform voor Jouw Blog

WordPress is bij uitstek geschikt als contentmanagementsysteem voor websites met een nieuwssectie. Dit is niet verrassend, aangezien WordPress oorspronkelijk is gestart als een platform voor blogs. Blogs vormden dan ook de kern van het platform.

Bij Conversal ontwikkelen wij op maat gemaakte WordPress websites. Hierin kunnen we moeiteloos een ‘Blog’ of ‘Nieuws’ sectie integreren. Zodra dit is opgezet, kun je eenvoudig zelf nieuwsberichten toevoegen, inclusief afbeeldingen en video’s.

Indien gewenst, kunnen wij ook de inhoud van deze berichten voor jou verzorgen, gebaseerd op door jou aangeleverde onderwerpen.

Profiteer van Ons Team voor Jouw Blog Creatie

Bij ons kun je terecht voor ieder facet van bloggen. Met jarenlange ervaring beheren wij al de blogs van talloze klanten. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • We kunnen een nieuwssectie integreren als onderdeel van jouw webontwikkeling.
  • Als je zelf blogs wilt publiceren, voorzien wij jou van de beste werkwijzen.
  • Liever het schrijven van blogs overlaten aan een professionele SEO-copywriter? Dat kan zeker. Onze copywriter schrijft jouw nieuwsberichten volgens een afgesproken schema: van eenmaal per kwartaal tot meerdere keren per maand, of zelfs dagelijks. Jij kunt onderwerpen aanleveren of het zoekproces aan ons overlaten.
  • Wij nemen tevens de verantwoordelijkheid voor het delen van jouw berichten op sociale media. Dit is een krachtig hulpmiddel om verkeer naar jouw website te leiden.

Oogstrelend Design (en Google’s Aandacht)

Visuele elementen spelen een cruciale rol bij blogs. Foto’s en video’s brengen leven in jouw geschreven content. Mensen zijn er dol op, en berichten met visuele content kunnen buitengewoon goed presteren. Zo’n visueel element is uniek voor jouw bedrijf. Hoewel stockfoto’s in sommige gevallen nuttig kunnen zijn, zijn ze vaak net iets te generiek of voorspelbaar.

Blogs laten maken

Betaalbare Prijsstelling voor Blog Plaatsing

Bent u benieuwd naar de kosten voor het publiceren van blogs op verschillende websites? Nou, deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de website. Bij sommige bureaus kunt u al blogs laten plaatsen vanaf € 35, zoals hier bij ons. Aan de andere kant rekenen sommige bureaus € 50 tot zelfs € 250 per blog. Bij linkbuilding-bureau.be zijn we van mening dat het creëren en publiceren van blogs betaalbaar moet zijn. Daarom hanteren wij geen exorbitante tarieven voor blogs.

Voordelige Tarieven voor Krachtige Blog Plaatsing

Wilt u uw online zichtbaarheid en autoriteit vergroten? Onze speciale tarieven voor blogplaatsing op hoogwaardige domeinen kunnen u hierbij helpen. Of het nu gaat om uw bedrijfswebsite, interieurontwerp of decoratiewinkel, onze expertise op het gebied van SEO en copywriting zorgt ervoor dat uw content de top van de zoekresultaten bereikt.

Enkelvoudige Blog Plaatsing: Kwaliteit tegen een Scherpe Prijs

Voor een enkele blogplaatsing op een hoofddomein, zoals seobureau.be, interieur-tips.be of interieurdecoratie-shops.nl, bedraagt de prijs slechts € 50 per blog. U heeft ook de mogelijkheid om zelf de inhoud aan te leveren als dat uw voorkeur heeft.

Bulkbestelling Korting: Bespaar Meer met Onze Aantrekkelijke Kortingen

Wilt u profiteren van aanzienlijke besparingen? Dat kan met onze bulkbestelling korting. Bij een minimale afname van 10 blogs wordt de prijs verlaagd naar slechts € 35 per blog. Ook hier kunt u zelf de inhoud verzorgen als u dat wenst.

Wat Onze Blog Plaatsing Diensten Omvatten

Bij elke blogplaatsing streven we naar het toevoegen van waarde en het optimaliseren van uw online aanwezigheid. Onze diensten omvatten:

Creatie van Hoogwaardige Content

Wij schrijven boeiende en informatieve content met een lengte van 500 tot 800 woorden. Elke blog bevat relevante afbeeldingen en 1 tot 3 doelgerichte links naar uw website. Hierdoor vergroot u niet alleen de herkenbaarheid van uw merk, maar stimuleert u ook organisch verkeer.

Plaatsing op Invloedrijke Websites

Uw blogs worden geplaatst op websites met een aanzienlijke domeinautoriteit (DA) en domeinwaarde (DR). Dit helpt uw positie in zoekmachines te verbeteren en uw doelgroep effectiever te bereiken.

Gegarandeerde Uniciteit

Elk stuk content dat we creëren is volledig uniek en op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Onze blogs zijn gericht op uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u in de schijnwerpers wilt zetten in Google.

Unieke content

De content van onze blogs zijn steeds zeer relevant en gaan over uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt ondersteunen in Google.

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze blogs op hoofddomeinen geplaatst voor onder meer onze klant Willems Veranda’s en Sitcon Alarm en beveiligingssystemen:

https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken
https://meesterklusser.be/algemeen/het-kiezen-van-een-veranda-bouwer
https://seobureau.be/blog/2022/09/12/veranda-brengt-wijzigingen-aan-in-haar-online-marketingstrategie
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/waarom-bewakingscamera-buiten-plaatsen
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/bewakingscamera-voor-buiten-met-led-verlichting
https://www.goedkope-website-maken.be/page/website-voor-bewakingscamera-laten-maken
https://verandabouw-vanham.be/page/beveilig-uw-huis-op-een-slimme-manier
https://www.heelveeltuinartikelen.be/page/alarmsysteem-plaatsen-in-de-tuin

De Prijzen blogs voor deze artikelen is € 35 per plaatsing

Uw Succes Staat Voorop

Bij onze diensten draait alles om uw succes. We zijn vastberaden om u te voorzien van kwalitatieve content die niet alleen de aandacht trekt, maar ook uw merk versterkt en uw online prestaties verbetert. Of u nu slechts één blog nodig heeft of een reeks blogs voor een bredere impact, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Samen kunnen we uw online doelen bereiken en uw merk naar nieuwe hoogten tillen. Maak u gereed voor een toekomst vol online succes met onze deskundige SEO- en copywritingoplossingen.

Blogs laten schrijven

De Voordelen van Blogberichten: 5 Redenen om Niet te Missen

Blogberichten vormen een krachtig marketinginstrument met diverse overtuigende voordelen. Het is geen wonder dat talloze content marketeers en SEO-specialisten gebruikmaken van nieuwsberichten voor hun cliënten.

1. Betrouwbare Uitstraling voor Jouw Merk

Het creëren van blogberichten versterkt de betrouwbaarheid van jouw merk of bedrijf. Je toont immers aan dat je beschikt over diepgaande vakkennis en dat je de ins en outs van jouw branche volledig beheerst.

2. Authentieke Benadering van Informatie

In tegenstelling tot traditionele reclame, die soms met scepsis wordt ontvangen, biedt een blog een meer objectieve benadering van informatie. Het draait meestal niet rechtstreeks om een product of dienst, wat resulteert in een authentieke en geloofwaardige uitstraling.

3. Duurzame Promotie

Hoewel het geen traditionele reclame betreft, fungeert een blog toch als een vorm van promotie. Het voordeel is dat deze online beschikbaar blijft, in tegenstelling tot advertenties die vaak verdwijnen zodra de betaalde periode is verstreken.

4. Efficiënte E-mailadressenverzameling via Blogs

Een doeltreffende methode om e-mailadressen te verzamelen, is via blogberichten. Deze e-mailadressen kunnen vervolgens worden ingezet voor doelgerichte e-mailmarketingcampagnes. Implementeer daarom een opt-in mogelijkheid. Hiermee geven mensen expliciet toestemming om aan jouw mailinglijst te worden toegevoegd. Het aanbieden van een beloning motiveert hen om deel te nemen aan deze opt-in. Het is bijvoorbeeld heel normaal om in ruil voor een e-mailadres iets waardevols aan te bieden.

5. Kosten-effectieve Blogcreatie

Het schrijven van blogberichten hoeft geen kostbare aangelegenheid te zijn. Als je ervoor kiest om zelf te schrijven, zijn de enige kosten die je maakt gerelateerd aan de webontwikkeling van jouw blogpagina. Zelfs als je besluit om een professionele blogcopywriter in te schakelen voor het schrijven, publiceren en delen van jouw berichten, is er geen sprake van een aanzienlijke investering.

Of je nu zelf aan de slag gaat of de expertise van een professional inroept, het gebruik van blogberichten als onderdeel van je marketingstrategie biedt een scala aan voordelen die de moeite waard zijn. De betrouwbaarheid, authenticiteit, duurzame promotie, e-mailadressenverzameling en kosteneffectiviteit maken het tot een krachtig instrument voor succesvolle merkopbouw en klantenbetrokkenheid.